قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس آموزش وردپرس

خود هیپنوتیزم | آموزش خود هیپنوتیزم | تمرین عملی خودهیپنوتیزم

انواع تله پاتی | آموزش تله پاتی
انواع تله پاتی | آموزش تله پاتی
خرداد ۶, ۱۳۹۷
هیپنوتیزم سفر به مکانی آرامش بخش
هیپنوتیزم سفر به مکانی آرامش بخش
خرداد ۶, ۱۳۹۷

خود هیپنوتیزم | آموزش خود هیپنوتیزم | تمرین عملی خودهیپنوتیزم

خود هیپنوتیزم | آموزش خود هیپنوتیزم | تمرین عملی خودهیپنوتیزم

خود هیپنوتیزم | آموزش خود هیپنوتیزم | تمرین عملی خودهیپنوتیزم

شاید در فیلمها دیده باشید که موجودی شرور با چشمان خود بقیه را هیپنوتیزم و ذهن آنها را کنترل کرده و کارهایی که انتظار می رود در حالت عادی انجام ندهند را انجام می دهند.
یا در هیپنوتیزم های نمایشی مشاهده کرده باشید که هیپنوتیزم کننده با قدرت عجیب خود کاری می کند که ده ها نفر همزمان به حرف های او عمل کنند. ولی همواره باید دقت کنید که هیپنوتیزم الزاما چنین پدیده عجیب و گاهی همراه با اغراق نیست و حتی میتوان از آن برای امور درمانی استفاده کرد. هیپنوتیزم قرار نیست کنترل ذهن و شستشوی مغزی باشد و حالتی است که شخص در آن معمولا آگاه بوده و در کنترل خود می باشد و می تواند هر زمان که اراده کرد از آن خارج شود.
دو نوع کلی از هیپنوتیزم وجود دارد. اگر شخص دیگری به ما کمک کند تا وارد عالم خلسه شویم دگرهیپنوتیزم و اگر خودمان خودمان را به عالم خلسه ببریم خود هیپنوتیزم نامیده می شود.
در عالم خلسه، میزان تمرکز و تلقین پذیری ما افزایش پیدا می کند. هیپنوتیزم میتواند همراه با ریلکسیشن عمیق عضلانی هم همراه باشد.

خود هیپنوتیزم | آموزش خود هیپنوتیزم | تمرین عملی خودهیپنوتیزم

کاربرد خود هیپنوتیزم

می توان از خود هیپنوتیزم برای اصلاح عادات رفتاری، ورود تلقینات مثبت، رفع مشکلات عاطفی و بهبود نگرش و همچنین برای امور هیجان انگیزی چون رویابینی و تجارب خارج از بدن استفاده کرد. به علاوه خود هیپنوتیزم را می توان برای افزایش اعتماد به نفس و کاهش برخی از ترسها و نیز افزایش مهارت های ورزشی و تقویت حافظه به کار برد. عادات منفی چون پرخوری و سیگار کشیدن نیز توسط خود هیپنوتیزم قابل رفع می باشند.

تمرین عملی خود هیپنوتیزم

روش های مختلفی برای هیپنوتیزم کردن خود وجود دارد که در زیر یکی از بهترین روشهای خودهیپنوتیزم به شما معرفی می شود.

خود هیپنوتیزم | آموزش خود هیپنوتیزم | تمرین عملی خودهیپنوتیزم

۱- به جای ساکت و خلوتی برید. روی صندلی راحت بنشینید. روی تخت خواب هم می توانید دراز بکشید ولی اگر حس می کنید خسته و خواب آلود هستید در این صورت خوابیدن روی تخت باعث می شود که در وسط خود هیپنوتیزم به خواب بروید و نتوانید تلقینات مناسب را به اعماق ذهن خود وارد کنید. دست ها یا پاهای شما روی یکدیگر قرار نگرفته باشد و به طور کلی در وضعیتی قرار بگیرید که حداقل تا نیم ساعت بتوانید بدون حرکت دادن بدن خود در آن حالت باقی بمانید.

همچنین بخوانید:   اختلال در درک زمان در طی هیپنوتیزم | کند یا تند کردن زمان در خلسه

۲- سپس بدون آنکه سرتان را به سمت بالا بگیرید نگاه خود را به سقف معطوف کنید. در این حین به خود تلقین کنید که “چشمانم خسته و خسته تر شده و کم کم بسته میشود و به خواب می روم”. اجازه بدهید چشمان شما بسته شود. دقت کنید که منظور از خوابیدن در هیپنوتیزم این نیست که بیهوش شوید بلکه به نوعی خواب مصنوعی که همچنان هوشیار و آگاه هستید فرو می روید.

۳- نفس های آرام و عمیق بکشید و به بالا و پایین شدن شکم خود توجه کنید. عضلات خود را شل و رها کنید. می توانید به ترتیب به عضلات خود نوبتی توجه کنید و آنها را وانهاده کنید و یا به خود بگویید که از یک تا پنج می شمارید و با هر شماره ریلکس و ریلکس تر می شوید. شمارش را خیلی آرام و با آرامش انجام دهید. لازم است که در روند خود هیپنوتیزم به خود فشار ذهنی و جسمی نیاورید و تنها با تنبلی تمام به ریلکس شدن عضلات آگاه شده و یک توجه کلی به روند کار داشته باشید.

۴- وقتی احساس کردید تمرکز فکر شما کمی بهتر شده و از عالم بیرونی جدا شدید و تمایلی به حرکت دادن بدن ندارید در این صورت وارد عالم خلسه شدید (البته خود خلسه درجات مختلفی دارد). همان طور که قبلا گفته شد خودهیپنوتیزم کاری می کند که میزان تلقین پذیری شما افزایش پیدا کند. بنابراین فرصت خوبی است که تلقینات مورد نظر خود را در سکوت و به صورت ذهنی بیان کنید. منتها این تلقینات باید از شرایط زیر پیروی کنند:

– آنها را قاطعانه و محکم به خود بگویید. حتما تا به حال افرادی را دیده اید که بسیار شل و غیرمطمئن حرف میزنند. حرف های آنها تاثیری روی مخاطب نداشته و قدرتمند نیست. بنابراین با قاطعیت و حالت دستوری با خود صحبت کرده و تلقینات را به صورت اول شخص بیان کنید.

همچنین بخوانید:   ایجاد فراموشی و ایجاد خاطره دروغین در هیپنوتیزم

– جملات خود را به صورت مثبت بگویید تا تاثیر بیشتری داشته باشد. مثلا اگر به شما بگویند ظرفها را نشسته نذار تا اینکه بگن میشه لطفا بشوریش کدام تاثیرگذار هستند؟ یا اگر بگن مضطرب نباش یا بگن آرامش داشته باش کدام یک باعث انتقال حس آرامش به شما می شود؟ بنابراین جملات خود را مثبت انتخاب کنید. همچنین ضمیرناخودآگاه متوجه منفی بودن جمله نمی شود و اگر بگویید من ترسو نیستم در این صورت به واژه ترسو توجه کرده و آن را برای خودش پررنگ می کند.
در طی خود هیپنوتیزم به خود نگویید که مثلا من سعی میکنم خوب درس بخوانم بلکه صرفا بگویید من خوب درس می خوانم چون وقتی کلمه سعی را می آورید یاد آوری سختی و زحمت برای ناخودآگاهتان است. تلقینات هم به زمان حال باشند و نه آینده و گذشته.

– اهداف خود را واقع گرایانه و عملی انتخاب کنید: برای مثال نگویید که من قهرمان کشتی هستم. مگر اینکه واقعا چنین حالتی فعلا برای شما ممکن است باشد. در عوض به خودتان تلقیناتی در زمینه بهبود یکی از جوانب این ورزش مثل تقویت عضلات و … تمرکز کنید. اهدافتان و تلقینات شما در خود هیپنوتیزم باید شامل چیزهایی باشد که مربوط به خودتان شود و نه چیزهایی که از کنترل شما خارج است مثل تغییر مستقیم نظر هواداران و یا برنده شدن در قرعه کشی و … هر بار هم که خودتان را هیپنوتیزم می کنید تنها روی یک تلقین کار کنید و تا مدت ها به همان بپردازید مگر آنکه نشانه های بهبودی در آن موضوع دیده شود و سپس سراغ تلقین دیگر بروید. برای مثال به خود نگویید که من لاغر می شوم و سیگار را ترک می کنم و حافظه ام خوب می شوو. چنین تلقیناتی موثر نیستند.

– تکرار تلقینات فراموش نشود. قرار نیست با یکی دو بار تلقین بتوانید ویژگی های درونی ای که سالها به آن عادت کرده اید را تغییر دهید بنابراین تا وقتی اثرات مثبت آن تلقین ظاهر شوند به تمرین خود هیپنوتیزم در آن زمینه به خصوص ادامه دهید.

همچنین بخوانید:   هیپنوتیزم چشمی | هیپنوتیزم افراد با چشمان خود

۵- علاوه بر تلقین می توانید از تصویرسازی ذهنی نیز استفاده کنید مخصوصا اگر هدف شما کمی متغایر با شرایط فعلی شما بوده و یا حساسیت احساسی روی آن دارید. حس های بینایی و شنوایی و لامسه خود را در این حالت فعال کرده و به خوبی تصور کنید که آرزوی شما برآورده شده است. قرار نیست تصویر ذهنی را به صورت واضح و شفاف ببینید بلکه همان که خودتان را در آن نقش به حقیقت پیوسته می بینید کافی است و بهتر از تصور واضح ولی بدون احساس تصویر مورد نظرتان است.

۶- در آخر نیز برای رسیدن سریع تر به حالت هوشیاری، به خودتان تلقین کنید که از یک تا پنج می شمارید و به سطح عادی هوشیاری باز می گردید و بیدار می شوید.

پس از هر بار خود هیپنوتیزم دیگر به آن موضوع فکر نکرده و ترسها و دلهره را مبنی بر نرسیدن به آن کنار بگذارید تا باعث خنثی شدن اثر هیپنوتیزم نشود.

مقالات مرتبط

admin
admin
درباره ردای سیاه (ادمین): تمرین کننده و نشر دهنده علوم روحی و روانشناسی (بیشتر)
اشتراک
اطلاع از
guest

19 دیدگاه ها
قدیمی ترین
جدیدترین
Inline Feedbacks
View all comments
مهرناز
مهمان
مهرناز
7 سال قبل

خود هيپنوتيزم چه فرقى بابرون فكنى داره؟

علی خانی (مشاور سایت)
ادمین
Reply to  مهرناز

خودهیپنوتیزم ممکن است در حد خلسه معمولی باشد و روحی از بدن خارج نشود. حالتی است که تلقین پذیری ما بیشتر می شود و می توانیم به خودمان تلقینات سازنده کنیم. ولی پرواز روح یعنی درجه عمیقی از خلسه که روح و آگاهی موقتا از بدن جدا می شود و وارد عوالم دیگر می شود.

مهرناز
مهمان
مهرناز
7 سال قبل

ممنون از پاسختون

Amirhossein
مهمان
Amirhossein
7 سال قبل

قدرت حافظه در حالت خود هیپنوتیزم تا چه اندازه است؟

علی خانی (مشاور سایت)
ادمین
Reply to  Amirhossein

با سلام. قدرت حافظه در هیپنوتیزم میتواند به قدری قوی شود که دوران جنینی خود را هم به خاطر بیاورید. ولی باید خیلی عمیق هیپنوتیزم شوید تا به این حالت برسید.

AMIR
عضو
6 سال قبل

سلام
تلقین با صدای بلند باشد. یا در دل خود تکرار کنیم و به زبان نیاریم. ؟

علی خانی (مشاور سایت)
ادمین
Reply to  silgam

با سلام. در خودهیپنوتیزم باید جملات در داخل ذهن باشند مگر از نوع هیپنوتیزم با چشمان باز باشد.

3aaa
مهمان
3aaa
6 سال قبل

سلام
ببخشید چقدر طول میکشه تا به حالت خلسه بریم ؟ منظور چند دقیقه ؟
من موضوع خلسه رو به دوستم گفتم همون روز اول تونست بره به حالت خلسه اما من هرکاری میکنم نمیتونم برم ؟

علی خانی (مشاور سایت)
ادمین
Reply to  3aaa

با سلام.
این مورد بستگی به میزان استعداد و تمرین هر کس دارد. خود بنده از جمله افرادی بودم که بیش از نیم ساعت طول می کشید تا وارد خلسه شوم ولی با تمرین و انجام تکنیک های پیشرفته اکنون می توانم در یک چشم به هم زدن هم وارد خلسه شوم.
موفق باشید

3aaa
مهمان
3aaa
6 سال قبل

سلام .خسته نباشید
چطوری میتونیم خلسه رو عمیق کنیم
من تا جایی که دست و پا و چشمام سنگین میشن
اما میتونم تکونشون بدم . انجام میدم حالا باید عمیق ترش کنم ؟ و اینکه چطوری ؟

علی خانی (مشاور سایت)
ادمین
Reply to  3aaa

با سلام.
به این پست مراجعه نمایید.
موفق باشید

3aaa
مهمان
3aaa
6 سال قبل

سلام وقتتون بخیر
من داشتم تمرین حالت خلسه میکردم .خلاصه چندتا روشو با هم ترکیب کردم و بعد از مدتی انگار زمین منو میکشیدو دستام سوزن سوزن میشد
میتونه از علایم خلسه باشه ؟

علی خانی (مشاور سایت)
ادمین
Reply to  3aaa

با سلام.
این حالت نه تنها به خاطر خلسه بلکه به خاطر تهییج انرژیکی کالبد انرژی و کالبد اولیه و نوعی برون فکنی غیرارادی کوتاه ایجاد شده است.
موفق باشید

3aaa
مهمان
3aaa
6 سال قبل

و اینکه چیکار کنم ؟ منظور اینکه ادامه بدم تا از جسمم خارج بشم ؟ من دفعه دوم همین اتفاق برام افتاد و دستام سوزن سوزن میشد . از طرفی هم تو سایتتون خونده بودم برای عمیق تر کردن خلسه تصور کنین که از پله دارین میاین پایین هر بار که این تصورو میکردم حس سوزن سوزن شدن بیشتر میشد و جاهای دیگه مثل پا هم اونجوری میشد و یک سوال دیگه ممنون میشم اگه جواب بدید . بعضی ها از دیدن موجودی سیاه تو حالت خلسه گفتن . مگه تو حالت خلسه میشه چیزی ببینیم ؟ چون برای رفتن… بیشتر »

علی خانی (مشاور سایت)
ادمین
Reply to  3aaa

با سلام.
سوزن سوزن شدنها مربوط به جریان بیشتر انرژی در کالبد انرژی است که ممکن است در برخی نقاط بدن و یا همه جای آن احساس شود و گاهی هم شکل ارتعاش یا موج داشته باشد. اگر آمادگی ذهنی و انرژیکی شما بالا باشد و از روش های خروج از بدن مثل تصور بالا رفتن از طناب استفاده کنید احتمالا موفق به برون فکنی می شوید. در مورد رفع امکان مشاهده چیزهای ترسناک به این پست مراجعه کنید. بله چشمان فیزیکی در هنگام خلسه بسته هستند و اگر چیزی دیده شود توسط دید اختری است.
موفق باشید

هلن
مهمان
هلن
5 سال قبل

سلام وقت بخیر
ممنونم بابت مطلب مفیدتون
من یه سوال داشتم
وقتی وارد خلسه میشیم و تلقیناتو شروع میکنیم فقط میتونیم رو یه چیز تمرکز کنیم یا میتونیم چنتا چیز رو باهم بخوایم
مثلا میتونیم تلقینات درسی رو با تلقینات سلامتی انجام بدیم؟ لطفاا جواب بدید🙏🏻

علی خانی (مشاور سایت)
ادمین
Reply to  هلن

با سلام.
خیر تنها باید روی یک موضوع تمرکز کرد و چندین جمله تلقینی برای همان یک موضوع بیان کرد.
موفق باشید

محمد
مهمان
محمد
5 سال قبل

سلام یه جور فوبیا هست به نام ترایپو فوبیا که ۱۶٪ مردم دارنش که وقتی به تصاویر سوراخ سوراخ یا ترک ترک نگاه می‌کنی تنت خارش میگیره و حالت بد میشه میشه با خود هیپنوتیزم درمانش کرد؟؟؟

سینا تقی نژاد (مسئول روابط عمومی)
ادمین
Reply to  محمد

سلام
بله ولی باید تحت نظر هیپنوتراپ بالینی این فوبیاها را درمان کرد.

رفتن به نوار ابزار