قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس آموزش وردپرس
سرطان و چاکرا
ارتباط سرطان و ماورا
آذر ۱, ۱۳۹۷
گروه خونی RH منفی
مردمان عجیب با گروه خونی RH منفی
آذر ۵, ۱۳۹۷

قدرت کلمات مثبت در زنده کردن سلول های مرده

قدرت کلمات مثبت

قدرت کلمات مثبت

قدرت کلمات مثبت در زنده کردن سلول های مرده

در این مقاله در مورد نتیجه گیری دانشمندان در مورد قدرت کلمات در زنده کردن سلولهای مرده و همچنین قدرت گروهی افکار در کاهش خشم و جنایت بحث می شود.

آکادمی علوم در روسیه تحقیقاتی را در مورد اثر ترکیب کلمات مثبت در قالب امواج و زنده کردن سلول های مرده با DNA تخریب شده انجام داد. آنها این امواج را به سمت دانه های گندم که DNA آنها توسط پرتو تخریب شده بود گرفتند و پس از مدتی آنها را مورد بررسی قرار دادند. با نهایت تعجب، نه تنها DNA تخریب شده ترمیم شده بود بلکه جوانه ها شروع به رشد کردند!

به نظر می رسد کلمات مثبت باعث قدرت روح بخشی به دستگاه تولید امواج شده و توسط آن سلول های مرده زنده می شوند. این آزمایشات توسط بریتانیا، فرانسه و آمریکا هم نتایج مشابهی داد. آنها کلمات مثبت را به ارتعاش تبدیل کردند و به جوانه دانه ها انتقال دادند. دانه ها نسبت به جوانه های دیگر به سرعت رشد پیدا کردند. همچنین در معرض قرار دادن حیوانات بیمار با این امواج باعث شد فشار خون آنها تنظیم شود و زودتر بهبود یابند.

در ادامه آزمایشات که توسط همکاری هند و دانشمندان آمریکا انجام شد اثر افکار گروهی بر کره زمین نیز مورد آزمایش قرار گرفت. آنها آزمایش را چندین بار انجام دادند و تعداد داوطلبین بین ۶۰ تا ۱۰۰۰۰۰ نفر بود. این افراد قرار بود افکار مثبت خود را به سمت نقطه مشخصی از کره زمین یعنی بغداد، پایتخت عراق که در اوج جنگ و خونریزی بود روانه کنند.

همچنین بخوانید:   قدرت تکرار

در طی انجام این مراقبه گروهی، میزان جنگ و خونریزی در بغداد تا چند روز شدیدا کم شد و تا مدتی صلح برقرار بود. میزان انجام جرم و جنایات هم تا حد زیادی کاهش پیدا کرد.

بنابراین نتیجه گرفته می شود که افکار می تواند تغییرات زیادی را در سطح ماده ایجاد کند و هم باعث حیات شود و هم ویرانی.

پس اختیار با خودمان است که افکار خود را برای اصلاح یا تخریب و منفی نگری که می تواند بر محیط ما هم تاثیرگذار باشد جهت بدهیم. افکار و عواطف ما کاملا شخصی نیستند و اگر به صورت آگاهانه به دیگران روانه شوند می توانند تغییراتی را در زندگی آنها ایجاد کنند.

چنین چیزی توسط مذاهب و ادیان مختلف از هزاران سال پیش شناخته شده بوده است و به همین دلیل همواره توصیه می شده که برای دوستان و برادران خود دعای خیر کنیم چون همین افکار و نیت ها می تواند مشابه آن چه که توسط روش های علمی بالا اثبات شد سبب بهبود اوضاع زندگی آنها شود.

 

مقالات مرتبط

همچنین بخوانید:   امواج مغزی گاما | چگونه به امواج گاما برسیم
نیلوفر
نیلوفر
- دانشجوی روانشناسی بالینی و مترجم. - وظایف: مشارکت در ترجمه مقالات ماورایی و روانشناسی برای سایت - علایق: علوم ماورا و مراقبه، روانشناسی بالینی، فلسفه، روانشناسی عمومی، قانون جذب، شمنیسم، عرفان و ...
اشتراک
اطلاع از
guest

1 دیدگاه
قدیمی ترین
جدیدترین
Inline Feedbacks
View all comments
شب زنده دار
مهمان
شب زنده دار
7 سال قبل

بسیار عالی

رفتن به نوار ابزار