یکی از مشکلات رایج در رویابینی و پرواز روح، عدم توانایی خواندن راحت متون کتاب است. برای مثال یک کتاب را باز می کنید و احتمالا در ابتدا خیلی مرتب و معنی دار به نظر می رسد ولی هنگامی که شروع به خواندن می کنید انگار کلمات در هم آشفته می شوند و حروف الفبا با اینکه فارسی به نظر می رسند ولی طوری با هم ترکیب شده اند که هیچ معنایی نمی دهند. حتی همین کلمات بی معنی هم هر چند ثانیه یک بار مجددا در هم می ریزند و ثبات ندارند…برای رفع این مشکل چه کار باید کرد؟
مشاهده ادامه پست توسط کاربران ویژه:
You don't have permission to access this content
سلام یه سؤال داشتم ممنون میشم کمکم کنید: من در بامداد روز ۲۳مهر(یعنی بیش از یک ماه پیش)بعد از چندسال تلاش موفق شدم برونفکنی کنم ولی مشکلی که پیش اومد این بود که شدیدا ترسیدم و به بدنم برگشتم الان توی این ۱ماه به علت اون ترس دیگه کالبد انرژیکیم جدا نمیشه و نمیتونم برونفکنی کنم چی کار کنم که دوباره از بدنم خارج بشم؟
با سلام. ترس زیاد باعث ایجاد موانع در ناخودآگاه می شود. بهتر است با چیزهای ملایم تر مثل رویابینی و تبدیل آن به پرواز روح کار خود را شروع کنید. موفق باشید.
سلام
ببخشید یه سوالی ذهن منو درگیرش کرده .
اگه بتونیم در حالت برون فکنی پایداری کلمات را افزایش بدیم ، اطلاعات به چه کیفیتی درون ذهن ما ثبت میشن ؟
با سلام.
در هنگام برون فکنی آگاهی ما به دو بخش تقسیم می شود یکی آگاهی که در جسم فیزیکی باقی می ماند و دیگری آگاهی که در کالبد اختری حمل می شود. مغز از هر دو این آگاهی ها اطلاعات دریافت می کند. تئوری دیگر اینکه وقتی روح به بدن بازگردد تمام تجارب آن به داخل مغز فرستاده می شود (مثل حالت دانلود کردن) و فرقی نمی کند این اطلاعات دیداری باشد و یا شنیداری و نوشتاری. چیزی که باعث به یاد آوری بهتر آن می شود عواملی است که مشابه عوامل یادآوری بهتر رویاها است.
موفق باشید
سلام
پس با این حساب کسی که تمرین کرده باشه و مشکل درهم بودن متن رو هم حل کرده باشه و…میتونه هر شب چندین ساعت در برونفکنی مطالعه کنه ؟
منظورم اینه آیا این تصور اصلا صحیح هست که من در برونفکنی یا حتی رویا بینی کتابی دستم بگیرم و شروع به خوندنش کنم و اطلاعاتی هم که بدست میارم و در حافظه خودم ثبت کنم؟
درود بله اگه واقعا مهارت کامل کسب شده باشه می شه. ولی نمی شه گفت تا چند ساعت…نگه داشتن تمرکز روی یه کار توی حالات برون فکنی کمی سخته. از طرفی هم حفظ کردن اطلاعات و به خاطر آوردن اون بعد از خروج به بدن ممکنه کمی مشکل باشه. خیلی ها هستن که برون فکنی می کنن ولی وقتی بیدار می شن کلا یادشون می ره که برون فکنی کردن. یا اگه حرفه ای هم باشن معمولا بخش هایی از تجربه شون رو فراموش کنن. این نگهداری حافظه در مورد مکالمات و نوشته ها سخت تره ولی تصاویر و مناظر… بیشتر »