

درود خدمت همه دوستان من نيروانا هستم و ٢٦ سالمه . ابتدا مستند حقايق معنوي ديدم كه شايد شما دوستان هم ديده باشين اين مستند كه به صورت خيلي اتفاقي هم بهش رسيدم مدتي بود كه يك سري انرژي هاي خودم حس كردم و هميشه با خدا صحبت ميكردم كه ميخواهم مقدار بيشتري از اين درك داشته باشم تا بالاخره با اين مستند اشنا شدم وقتي مستند ديدم با مراقبه كالبد اختري تكان هاي اختري پرواز روح يا برونفكني و .. اشنا شدم و الان يكسالي هست كه به مراقبه ميروم . چند تجربه داشتم در اين مدت كه با شما دوستان خودم به اشتراك ميزارم و از شما اساتيد ميخواهم كه منو راهنمايي كنيد كه كجاي كار هستم و چه كارايي انجام بدم .
تجربه اول : نور سفيد
عزيزان من براي شروع كار كردم روي ٧ چاكراه خودم تا اونو پاكسازي كنم و از فايل هاي اموزشي همين سايت كمك گرفتم و از همين جا تشكر ميكنم از زحمت اين دوستان . خب اوايل مراقبه انجام ميدادم و روي چاكراه به ترتيب پايين تا بالا كار ميكردم ولي خب هيچ اتفاقي نميافتاد تا اينكه بعد از يك هفته بلاخره انرژي در چاكراه اصلي حس كردم و تونستم انرژي بين اين چاكراه ها انتقال بدم كه انرژي به صورت گرما حس ميشد درون اون چاكراه . (( ولي اينم بگم كه انرژي در اين چاكراه ها به صورت مساوي تجربه نميكنم برای مثال در چاکراه دوم و سوم و چهارم انرژی خیلی بیشتری حس میکنم تا چاکراه اول و پنجم حالا نمیدونم که سایز این چاکراه ها متفاوت هست یا اینکه من به تعادل نرسیدم و بعضی چاکراه ها مثل دوم بیش از اندازه فعال هستند و بعضی چاکراه مثل چاکراه پنجم کمتر انرژی دارم اگر کسی از دوستان اطلاعاتی داره همینجا بهم پاسخ بده ممنون میشم . )) بعد از یک هفته تمرین و انتقال مقدار بیشتری انرژی یک شب در مر اقبه عمیق نور سفیدی دیدم که مثل فلش دوربین بود این نور سفید شروع به تابیدن به درون من کرد و روشن شدم تاریکی درونم از بین رفت خودم اسمش رو نور اگاهی گذاشتم . اولین بار که این نور تجربه کردم چند ثانییه بیشتر طول نمیکشید ولی الان زمان خیلی بیشتری میتونم اونو ببینم . واقعا تجربه لذت بخشی هست انگار که دوباره متولد شدم تمامی خستگی های روحی و جسمی بعد از تجره این حالت از بین میره و بسیار پر انرژی میشم . مثل کامپیوتری که ویندوزش رو عوض میکنید .
تجربه دوم : تونل سیاه
بعد از چند هفته تصمیم گرفتم دوره تمرینی جدیدی شروع کنم . بین دوره پرواز روح و تنفس سایشی تردید داشتم که با کمک مشاوره سایت جناب سینا تقی نژاد دوره تنفس سایشی انتخاب کردم که همینجا دوباره از راهنمایی های که به من دادن تشکر میکنم . مدتی روی اموزش ها کار کردم که مثل دوره پاکسازی با صدای زیبای خانوم ردای سیاه (ادمین) بود که واقعا کمک زیادی به من کردند نمیدونم چطوری ازشون تشکر کنم امیدوارم پیام منو اینجا بخونن . چند هفته روی این دوره اموزشی کار کردم تا یک شب مراقبه خیلی طولانی داشتم نزدیک ۱ ساعت پشت پلک هام غیر از دیدن نور سفید شروع به دیدن اشکال عجیبی کردم که اصلا نمیتونم بگم چه شکلی بودن و بعد اون احساس میکردم کاملا از مکانی که درونش هستم خیلی دور شدم و کم کم صدای های خیلی عجیب غریبی میومد که بسیار نا اشنا بود باز هم مثل تصاویر . صدا ها خیلی بهم نزدیک شدن و طرف راست و چپم بودن و من ترسیدم و چشمامو باز کردم چون فکر کردم کسی در کنارم هست ولی خب دیدم که هیچ کسی نیست و دوباره چشمامو بستم به صدا ها و تصاویر تمرکز کردم تا بلاخره تونلی دیدم که درونش بودم و به جلو میرفتم تا اینکه بسیار ترسیدم ضربان قلبم واقعا زیاد شده بود و انگاه داشت منفجر میشد به دلیل ترسی که داشتم ادامه ندادم و چشمامو باز کردم و رفتم صورتمو شستم ولی هنوز یه جوری بودم و حال عادی نبودم تا اینکه بعد از ۱۰ دقیقه از مراقبه و حالت که گفتم جدا شدم و به حالت عادی رفتم . اون شب ترس من و ضربان بالای قلبم نزاشت که تا پایان تونل سیاه برم و ببینم چه چیزی در انتهای اون تونل منتظر من بود .
تجربه سوم – قسمت اول : رویابینی – پرواز روح
مثل هر شب قبل خاب به مراقبه رفتم تا اینکه حس میکنم به خواب رفتم و خودم رو دیدم که روی چند پله قدیمی قرار دارم که در انتهای پله ها مکانی مثل یک معبد بود ولی مشکل اینجا بود که مثل دیدن تونل و ترس رفتن تا اخر اون پله ها هم همین صورت بودند و خیلی میترسیدم که بالا بروم تا به معبد که در اخر پله ها بود برسم ولی این بار با خودم گفتم که باید بروم تا ببینم چه اتفاقی منتظر من هست . و همراه ترس فراوانی که داشتم پله هارو بالا رفتم تا به معبد رسیدم به محض رسیدن به معبد ترس های من تمام شد و منظره زیبایی جلوی خودم دیدم که یک دشت بزرگ سر سبز بود ( یکی از مناظر مورد علاقه من دشت های سرسبز هستن ) که در ابتدای اون یکی از دوستان خودم رو دیدم و بهم لبخند لذت بخشی زدیم و از اون جدا شدم و به دشت رفتم و در میان این منظره زیبا با سرعت حرکت میکردم . حرکت من مثل یک روح بود واقعا یکی از بهترین لحظه های زندگمو تجربه کردم وقتی توی اون منظره دوست داشتنی داشتم پرواز میکردم بی نیاز بودم و سرشار از لذت و عشق که قابل وصف نیستن کاش روزی دوباره به انجا بروم ♥ .
تجربه سوم – قسمت دوم : رویابینی – پرواز روح
مثل هر شب قبل خاب به مراقبه رفتم تا اینکه حس میکنم به خواب رفتم و خودم رو دیدم که در یک اتاق به همراه یکی از دوستانم بودم که دوستم به من گفت که بیا باهم به مراقبه بپردازیم و من گفتم که باشه و به مراقبه رفتیم و بعد از چند ثانیه خودم رو در مکانی جدید دیدم و در کنارم هم شخصی حضور داشت . مکان جدید که به ان رفتم واقعا جای عجیبی بود دیوار های بسار بلند رنگی که قرمز بودند و روی ان ها پر از نقاشی های طلایی رنگ بود که دو طرف مارو احاطه کرده بودند ولی بینش چند متری مسیر بود که من به همراه شخص کنارم
به این نقاشی ها نگاه میکردم ولی شخص کنار من این نقاشی ها رو برای من تفسیر میکرد و میگفت که چی هستند ولی متاسفانه نقاشی ها و حرفای اون شخص رو به یاد ندارم و هردو ان ها بعد از بیدار شدن از یادم رفته بود . چیزی که در یاد دارم این بود که نقاشی ها بسیار رمزی بودند مثل نقاشی هایی که در بعضی از اهرام مصر روی دیوار ها کشیده شده .
ارزوی من : ارزو های زیادی دارم از خداوند متعال ولی مهمترین اون وصل شدن به خدا این منبع انرژِی نامحدود لمس او و در اخر بازگشت به سمت اون هست از خداوند همیشه میخواهم
که ظرف درون من رو بزرگ تر کنه تا بتونم درک بیشتری از خالق خودم داشته باشم و هر لحظه بیشتر بتونم اون رو حس کنم . ( چشمامو دوباره باز میکنم جاریه اشکام ♥ )
خب به پایان رسیدم از همه شما عزیزانی که تجارب من رو خواندید تشکر میکنم در انتها بازم از همه مخصوصا اساتید سایت میخواهم که نظر خودشون راجب تجربه های من بگن و منو راهنمایی بیشتری انجام بدن . ♥
سلام نیروانای عزیز، خوشحال هستم که پیشرفت معنوی قابل توجهی داشته اید و با چیزهایی رو به رو شده اید که از استثناهای روزگار هستند. وقتی انسان به پرسش من چه کسی هستم و چه هدفی دارم می رسد یعنی در مراحل بالای پیشرفت روحی است. در مورد سوالات شما عرض شود که: ۱- همه چاکراهای یک انسان ممکن است به اندازه هم فعال نباشند. اگر از یک یا چند چاکرا در زندگی روزمره بیشتر استفاده کنیم همان چاکراها بیشتر فعال می شوند. مثلا کسی که اعتماد به نفس کمی دارد چاکرای سوم او غیرفعال تر است ولی همان شخص… بیشتر »
دورد خدمت شما خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون . یک سری تجریبیات جدید در زمینه دید اختری داشتم که محدود هستن منتظر هستم که تجربیات جدید بیشتری داشته باشم تا قسمت دوم از تجربیات خودم رو داخل سایت ارسال کنم .