در این مقاله به روش های مختلف اتصال انرژیکی به زمین یا grounding صحبت می شود که از مهم ترین اعمال در کارهایی چون مراقبه، شفادهی، پاکسازی چاکراها و … است.
گراندینگ یا همان grounding به معنی متعادل سازی انرژی های فیزیکی و ماورایی خود توسط اتصال با زمین است.
اگر شما پس از انجام مراقبه یا کارهای انرژیکی و پرورش نیروهای درونی، یک یا چند حالت زیر را تجربه می کنید پس به گراندینگ نیاز دارید:
– احساس سبک سری یا سردرد
– خستگی
– احساس عدم داشتن ارتباط با محیط اطراف
– گیجی
– احساس شناور بودن
– لرزش و …
اما چرا حالات بالا رخ می دهد؟ دلیلش این است که شما در حین تمرینات ماورایی و ذهنی که انجام می دهید انرژی تان شدیدا افزایش پیدا کرده و در چاکرا ها و نادی های شما سرگردان است.
گراندینگ به شما کمک می کند تا از شر این انرژی های اضافی خلاص شده و مجددا ارتباط خود را با زمین و بدن فیزیکی تان حس کنید و از علائم آزار دهنده یاد شده خلاص شوید.
بسته به سلیقه و نوع نیاز خود می توانید یک یا چند روش زیر را انجام دهید:
روی صندلی بنشینید به طوری که کف پای شما سطح زمین را لمس کند. اگر در طبقات بالای آپارتمان هستید پایتان روی عنصری که مربوط به زمین است مانند سنگ بگذارید و نه فرش و قالیچه. سپس تصور کنید از پاهای شما ریشه هایی جوانه زده و به داخل زمین می رود و با آن یکی می شود. پس از چند دقیقه تصور کنید انرژی های اضافه بدن از سر تا پا مثل آبشار نور از طریق پاهای شما خارج شده و به زمین می رسد.
پیاده روی در طبیعت مخصوصا با پاهای برهنه می تواند باعث متعادل شدن بهتر انرژی های درونی شما و خروج انرژی اضافه شود. اگر به طبیعت دسترسی ندارید مدتی در خیابان به صورت آگاهانه راه بروید.
انجام هر گونه ورزش و تحریک جسمی به شما کمک می کند تا ذهنتان دوباره به جسم فیزیکی تان برگردد و به آن متصل شوید. همچنین علاوه بر سوزاندن انرژی کالری، انرژی پرانای اضافی نیز تخلیه می شود.
غذا خوردن باعث می شود که عملیات هضم که بسیار انرژی بر است آغاز شود. نه تنها انرژی فیزیکی بلکه پرانای زیادی هم برای این کار می سوزد و با این کار از شر انرژی پرانای زیاد خلاص می شوید.
دیدن برنامه های تلویزیونی و مشغول شدن به امور دنیوی و سرگرم کننده باعث تغییر الگوی فکری شما شده و از حالت مراقبه که سراسر گردش انرژی بود خلاص می شوید.
می توانید پاهای خود را در یک ظرف آب گرم که حاوی مقداری نمک دریا است قرار دهید. شاید هم ترجیح دهید چند قطره روغن حیاتی به آن اضافه کنید.
می توانید از ساده ترین روش گراندینگ که همان حمل کریستال های مخصوص این کار است استفاده کنید. یکی از این کریستالها و سنگها، جاسپر قرمز است.
از روش های دیگر گراندینگ این است که یکی از دستان خود را روی تاج سر خود که محل چاکرای هفتم است بگذارید. این کار را حدودا دو دقیقه انجام دهید.
حمام آب سرد علاوه بر خاصیت گراندینگ، باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی، کاهش چربی و افزایش شادمانی (به دلیل ترشح دوپامین) می شود. اگر به آب سرد عادت ندارید هر بار که به حمام می روید درجه حرارت آب را کمی کمتر از قبل کنید.
متشکرم عالی بود
من یه فایل صوتی از مدیتیشن اتصال به مادر زمین پیدا کرده بودم قبلا.بعد مدت ها پیداش کردم و تاحالا ۴ بار انجامش دادم. به معنای واقعی کلمه فوق العادس. خیلیییی خیلییی دوسش دارم و حس و حال خیلی خوبی پیدا میکنم. 🙂
از کجا؟
سوالی برام پیش اومده . زمانیکه احساس میکنیم انرژی خیلی زیادی داریم آیا میشه اون رو به کس دیگه ای منتقل کرد ؟ مثلا کسی که غمگین هست یا کسی که افسردگی داره یا عزیزی رو از دست داده ؟ و اگر اون زمان انرژی لازم رو نداشتیم میشه همون موقع انرژی تاج رو زیاد کرد و به اون شخص داد ؟ سوال دیگه اینکه کسی که سعی داره انرژیت رو بگیره با حرفهاش یا نوع برخوردش چجوری میشه مانع خالی شدن انرژی شد ؟ گاهی واقعا احساس میکنم تمام انرژِیم رو اون شخص تخلیه میکنه و به شدت احساس… بیشتر »
با سلام
بله ولی بهتر است فقط نیت کنید انرژی های مثبت مازاد شما به آن شخص منتقل شود چون نباید از انرژی شخصی برای این کار استفاده کرد. می توانید مراقبه هایی مثل مدیتیشن دو قلب را انجام داده و آن گونه انرژی بفرستید.
برای جلوگیری از خالی شدن انرژی، حتما هاله دفاعی را ایجاد کنید و سطح ارتعاشات خود را با گفتن جملات مثبت و دلداری به آن شخص بالا ببرید.
موفق باشید