قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس آموزش وردپرس
ماورا
تجربه از ماورا – قسمت دوم ماجرای مادر بزرگ (نوشته میناگلرو)
فروردین ۵, ۱۳۹۷
راه های پاکسازی و تقویت هاله انرژی
راه های پاکسازی و تقویت هاله انرژی + فایل صوتی ایجاد هاله دفاعی
فروردین ۵, ۱۳۹۷

فرق آرامش و بی خیالی در اثر مدیتیشن

فرق آرامش و بی خیالی در اثر مدیتیشن

فرق آرامش و بی خیالی در اثر مدیتیشن

فرق آرامش و بی خیالی در اثر مدیتیشن

خیلی از افرادی که دنبال مدیتیشن میرن فکر میکنن به آرامش رسیدن که البته منکر چنین حالتی نمیشه شد ولی گاهی اونها آرامش رو با بی خیالی اشتباه میگیرن. وقتی کسی به مدت طولانی مدیتیشن انجام بده مسلما افکارش از عالم مادی جدا میشه و غرق در عوالم درونی خودش و حتی تجربه های معنوی میشه و میفهمه که دیگه فقط این عالم جسمی نیست و بعد ماورا و دنیای معنوی هم مهم هست. اما اغراق در هر کاری مسلما نتیجه معکوس داره. این افراد حس میکنن که دیگه عالم مادی معنا نداره و باید کلا ازش دل بکنن. صرف اینکه دنیای معنوی هم وجود داره دلیل نمیشه از عالم مادی دل بکنیم. بلاخره هر کس به خورد و خوراک و سرپناه نیاز داره وگرنه به قدری دچار مشکل و تزلزل میشه که دیگه وقتی برای معنویاتش نداره.

افرادی رو دیدم که به خاطر مدیتیشن های طولانی به حالتی رسیدن که میگن دنیای مادی حتی لحظه ای ارزش فکر کردن هم نداره و سر همین به خاطر کار نکردن و نداشتن وضع مالی خوب، سربار بقیه هستن. بقیه چه گناهی کردن که باید مدام در فکر برآورده کردن نیازهای مادی شما باشن تا شما کار معنوی و مراقبه کنید؟ آیا مردم آزاری و سربار بودن و گرفتار کردن بقیه خودش یک بار منفی معنوی برای شما نمیاره؟ ابتدا نیازهای مادی خودتون رو در حد معقول حل کنید بعد همزمان با اون هر کاری دوست داشتید انجام بدید مثل مراقبه و …

خود اولیا و پیامبران الهی هم کار میکردن و کارشون با امور معنوی قاطی نمیشد.

همچنین بخوانید:   کاهش حس درد توسط مشاهده موضع درد با تغییر سایز آن

برخی از به خاطر مدیتیشن طولانی، بدنشون هورمونهای اندورفین که موجب ایجاد آرامش در بدن هست رو ترشح میکنه و به خاطر همین شخص بدون هیچ دلیل خاصی احساس شادی درونی و آرامش میکنه. متاسفانه اگر زیادی به اون عادت کنن مثل افراد معتاد میشن و ممکنه از بخش زیادی از کارها مادی شون بزنن و بشینن مدام مدیتیشن کنن تا باز هم مغز اونها دستور ترشح این ماده آرامش بخش رو بده. اگر این آرامش به قدری باشه که موجب بیخیالی به امور دیگه شه (درست مثل مواد مخدر) در این صورت مدیتیشن نه تنها یک چیز مثبت و سودمند نیست بلکه بهتره از میزان اون کم کنن و به کارهای دیگه شون برسند.

مدت زمان پیشنهادی مراقبه برای افراد عادی به اندازه عدد سنشون هست. برای مثال اگر شما ۳۰ سالتون هست باید روزی ۳۰ دقیقه مراقبه کنید. دلیلی نداره این زمان رو خیلی زیاد یا کم کنید. در دراز مدت همین مراقبه های ۳۰ دقیقه ای برای شما معجزه میکنه. پس انتظار نداشته باشید نتیجش رو همین فردا ببینید. به طور کلی وقتی شخص به طور طولانی مدت مراقبه میکنه سلولهای جدیدی در مغزش ساخته میشن که در افراد عادی وجود نداره. مسلما این میزان از تغییرات بالای مغزی نیازمند زمان هست و یک پروسه طولانیه ولی وقتی انجام شه شخص تازه از ثمرات واقعی مدیتیشن بهره مند میشه و راحت تر هم میتونه تمرکز فکر خودش رو حفظ کنه.

مقالات مرتبط

همچنین بخوانید:   فواید تفکر آهسته
admin
admin
درباره ردای سیاه (ادمین): تمرین کننده و نشر دهنده علوم روحی و روانشناسی (بیشتر)
اشتراک
اطلاع از
guest

10 دیدگاه ها
قدیمی ترین
جدیدترین
Inline Feedbacks
View all comments
امیر
مهمان
امیر
5 سال قبل

با عرض سلام و تبریک سال جدید
یه سوال داشتم از وقتی که مراقبه انجام میدم و رویه چاکراها تمرین میکنم یه در بیشتر اوقات یه چیزی مثل باد از پلک سمت چپم خارج میشه میخواستم بدونم ایا ممکنه دلیلش مراقبه یا کار بر رویه چاکرا باشه ؟ممنون از زحماتتون

علی
مهمان
علی
3 سال قبل
Reply to  امیر

سلام دلیلش کمبود ویتامین A هست آب هویج و قرص ویتامبن A مخصوص چشم بخورید

darkwizard
مهمان
darkwizard
3 سال قبل

ببخشید ، شما در مطالب مختلف سایت اشاره کردید که نتیجه ی تمارین معنوی دیر ظاهر میشه.در صورتی که من هر تمرینی مثل رویابینی ، برونفکنی ، مراقبه،پاکسازی پاکرا ها و … انجام میدم همون دفعات اول نتیجه میگیرم.

سینا تقی نژاد (مسئول روابط عمومی)
ادمین
Reply to  darkwizard

سلام
دارک ویزارد عزیز استعدادها فرق دارد. ما یک چیز میانگین گفته ایم. بعضی ها که اصلا مادرزادی هم این قدرت ها را دارن (قدرت شما رو باور می کنم چون در مسابقه کارت ها، جواب رو درست گفتید البته با یه کم جا به جایی. تمرین کنید ویزارد خوبی می شید 🙂 )

Dark wizard
مهمان
Dark wizard
3 سال قبل

ممنون از پاسخگویی و انگیزه ای که دادیدD:

س‌.ب
عضو
1 سال قبل

سلام من یکسال و خورده ایه که تقریبا شب تاریک روح رو تجربه میکنم.. ولی نمیتونم از کسی کمک بگیرم و تنها کسی که منظورمو متوجه میشه دوست صمیمیه که به طرز عجیبی تقرییا همزمان اون حالات رو شروع کردیم تجربه کردن..‌ نه اینکه بخوایم .. همینجوری شد نمیدونم چجوری بگم.. فقط میدونم از یه زمانی به بعد زندگی برام یه جور دیگه شد و فهمیدم من نمیدونم چرا اینجام و چی‌ام و هیچوقتم نمیدونستم.. و این حس هی بیشتر شد … اول انگار از خدا عصبانی بودم که ذهنمو محدود کرده و دارم عذاب میکشم… بعد به این پی… بیشتر »

س‌.ب
عضو
5 ماه قبل
Reply to  admin

سلام وقت بخیر
مرسی از راهنماییتون .. تمرکز ندارم هنوزم و ادم تنبلی شدم کلا که مهم نیست حالا. یه سوال دارم.. الان شماها فهمیدین قضیه چیه؟
اصلا کسی هست فهمیده باشه؟
چون وقتی قرار نباشه، هدف ک هیچی، وجود و درک کنم چرا زحمت بدم ب خودم ک تو راه خوبی باشم.
خواستم ببینم میشه از راه اطلاعات اکاشیک و اینچیزا بشه فهمید و کنترل کرد وجود رو؟
یا کسایی که متعالی ان هم اخرش نمیفهمن و فقط بیخیالش میشن؟

رفتن به نوار ابزار