آزمایشات مختلفی در زمینه اثبات اثر ذهن و افکار ما بر ماده در مراکز تحقیقاتی سراسر جهان انجام شده است. البته این حقیقت از مدت ها قبل در پزشکی و در بحث دارونماها پذیرفته شده بوده است.
دکتر ویلیام تیلر گفته است که:
در طی چهارصد سال گذشته، باور غلط دانشمندان بر این بوده است که افکار و نیات انسان نمی تواند بر چیزی که ما جهان ماده می نامیم اثر داشته باشد. آزمایشات ما در ده گذشته نشان داده است که تحت شرایط مناسب، این باور نمی تواند صحیح باشد. ما انسانها بیشتر از چیزی هستیم که فکر می کنیم و آزمایشات علمی بیشتر این ادعا را ثابت می کند.
در این پست به چند نمونه از این آزمایشات در زمینه اثر ذهن بر ماده اشاره می شود:
دکتر ویلیام تیلر از دانشگاه استنفورد بارها در آزمایشات قابل تکرار مختلف نشان داده است که قدرت ذهن انسان می تواند اثر مستقیمی بر ماده بگذارد.
او در یک آزمایش از مراقبه گران حرفه ای که بر ذهن خود مسلط بودند خواست نیت های مختلفی را بر وسایل الکتریکی القا کنند. برای مثال، از آنها خواست که توجه خود را به جریان الکتریکی معطوف کرده و سپس اراده کنند که pH آب یا بالا یا پایین برود. اتاق به خوبی ایزوله شده بود و کسی به داخل آن رفت و آمد نداشت و عوامل محیطی به خوبی کنترل می شدند.
نتیجه این شد که نمونه های آب دقیقا مطابق نیت مراقبه کننده ها تحت تاثیر قرار گرفتند و میزان pH آنها به اندازه ۱٫۵ تغییر کرد. احتمال شانسی بودن این موضوع یک در میلیون است.
در آزمایش دیگر این دکتر مشاهده شد که میزان رشد مگس های میوه می تواند ۱۵% در اثر نیت افراد گروه مراقبه کننده بیشتر شود. او همچنین نتیجه گرفت که تاثیر آگاهی به میزان فاصله و زمان بستگی ندارد.
البته دانشمندان مادی گرا معمولا علاقه ای ندارند باورهای قبلی آنها در مورد مادی بودن همه چیز و محدود کردن آگاهی به فعالیت مغز زیر سوال برود بنابراین به سادگی از این آزمایشات عبور می کنند.
خانم مک تاگارت به همکاری دکتر اسوارتز از دانشگاه آریزونا، ده هزار نفر از ۸۰ کشور جهان را در آزمایش اثر ذهن بر ماده شرکت دادند. اولین هدف آنها یک برگ بود. برگ مشابه دیگری هم بود که به عنوان شاهد در کنار آن قرار گرفته بود. نیت افراد قرار بود این باشد که برگ مورد نظر را رشد دهند.
همه چیزهای زنده از خود فوتون منتشر می کنند که توسط دوربین های حساس می توان درخشش آنها را مشاهده کرد. نتیجه این شد که برگی که نیت افراد را دریافت کرده بود درخشش بیشتری از خود نشان داد. این آزمایش چندین بار تکرار شد و نتیجه همان بود.
آزمایش دیگر این بود که ببینند آیا افکار و نیات می تواند باعث رشد سریع تر گیاهان شود یا خیر. گروه بزرگی از افراد در استرالیا انتخاب شدند تا به دانه هایی انرژی دهند. دانه های شارژ شده پس از کاشت نسبت به گروه شاهد که انرژی دریافت نکرده بود سرعت رشد بیشتری داشتند.
در تحقیقی دیگر، چهار گروه گلدان انتخاب شد و قرار شد داوطلبان فقط در مورد رشد سریع یکی از آنها نیت کنند. نتیجه این شد که دانه های موجود در گلدانی که نیت دریافت کرده بود زودتر و سریع تر رشد کردند.
این موضوع را گذشتگان ما از دیرباز فهمیده اند. به همین دلیل است که نیایش هایی مثل دعای باران و برکت در محصول در برخی از کشورها متداول بوده است.
افراد دارای انرژی هستن و فضای یک محیط بر اثر وجود انرژی های مثبت و منفی افراد دارای ارتعاشات می شوند به خاطر همین مسئله هست که هوای مکان های متروکه یک هوای سرد و یا انرژی های قدیمی یا حتی فضایی کاملا بی انرژی هست