

سلام عرض می کنم. من کیانا هستم و خوشحالم که تجربه خودم رو با شما در میون میذارم.
چند سال پیش نامزدی داشتم که خیلی عاشقش بودم. خانواده من از اون پسر متنفر بودن چون هنوز سن کمی داشت و کار و خونه و ماشین هم قطعا هیچی. بعد از اینکه از سربازی اومد کار پیدا کرد و وضعش بهتر شد. خانوادم راضی شدن که ما یه مدت با هم بگردیم و اگه به تفاهم رسیدیم عقد کنیم. اون پسر که اسمش سینا بود بعد از اینکه از سربازی برگشته بود خیلی عوض شده بود. کمتر با من صحبت می کرد و می گفت کار داره. خیلی کم هم دیگه رو می دیدم. یه روز متوجه شدم بوی سیگار میده. وقتی علتش رو پرسیدم دعوای مفصلی کرد و رفت. بعد از مدتی هم غافلگیرانه به مغازش سر زدم و دیدم یه دختر با آرایش خیلی غلیظ و لباس نامتعارف کنارش نشسته و با هم می خندن. وقتی سینا منو دید عصبانی شد و گفت اینجا چی کار می کنی. ازش پرسیدم این خانم کیه؟ اون دختر بدون اینکه بهش توهین کرده باشم شروع کرد به فحاشی و گفت به تو چه. کلی عیب از ظاهر من گرفت و حرفهایی زد که واقعا قلبم شکست. من هیچی بهش نگفتم. فقط گریه کردم و برگشتم خونه. شماره سینا رو پاک کردم و دیگه کاری باهش نداشتم. اونم انگار از خداش بود. هیچ خبری از من نگرفت.
دلیل اینکه در برابر فحاشی اون دختر سکوت کردم این بود که می دونستم بالاترین انتقام سکوته. البته هیچ نفرینی هم نکردم. ولی قلبم خیلی شکسته بود. مجبور بودم قرصهای ضد فشار خون بخورم. به چند ماه نکشید که فهمیدم اون دختر تصادف کرده و مرده. واقعا براش ناراحت شدم. من هیچ وقت آرزوی مرگش رو نکرده بودم ولی خودش باعث شد این کارما براش به وجود بیاد. نمی گم به خاطر فحاشی به من مرده بلکه احتمالا آدمی با این اخلاقیات دل کسای دیگه رو هم شکونده. از قدرت سکوت مطمئن هستم. جلوی حرف هر کس که بهم توهین کرده سکوت کردم به طرز خیلی بدی با مشکل مواجه شده. خودمم اگه قبلا به کسی حرفی زدم که قلبش رو شکوندم خیلی بد ضربه خوردم.
به کسی توهین نکنیم شاید از اولیای خدا باشه. اگر هم نبود به هر حال خلق خداست و خدا پشتیبان همه بنده هاش هست. دل های شکسته به خدا نزدیک هستن و اگه کسی دل شکسته ش رو پیش خدا ببره و از ما شکایت کنه باید تاوان کارمون بدیم. همون طور که یه حرف ما می تونه زندگی یه نفر رو نجات بده و بهش امید بده فحاشی ما هم می تونه روح آدمها رو جریحه دار کنه و اون درد تا ابد با اونها بمونه. به قول پیامبر اکرم انسان به خاطر دو چیز به هلاکت نزدیک میشه یکی شهوت و دومی زبان. حتما همه تون مکالمات زننده ای رو حتی از چند سال پیش به یاد دارید که هر وقت یادتون میفته اشک توی چشماتون جمع میشه. نذارید یکی دیگه همین درد رو به خاطر حرفهای شما تجربه کنه. نیروهای نامریی در کار هستن که بلاخره انتقام مظلوم رو از ظالم می گیرن.
ممنون که تجربه من رو خوندید.
سلامکیانا جون ….. تجربه شما بسیار آموزنده هست و مطمئنم بسیاری از دختران سرزمین ما این تجربه را داشتن …..یا خواهند داشت …این پسر اصلا مناسب شما نبوده و خداوند خیلی دوستت داره که چهره واقعی این شخص را به شما نشون داده.کیانا خانم گل شما لایق بهترین هستید. خیانت الان در بیشتر روابط وجود داره .و همیشه پای دختری با این مشخصات میون هست که بعضی مثل رقیب شما سریع به مجازات اعمال خود می رسند و بعضی هم عمر زیادی دارند و باعث خراب شدن زندگی و روابط خیلی ها شدن …..ولی به هر حال شکستن قلب و… بیشتر »
بسیار عالی فرمودید. این نکته هم اضافه کنم شکستن دل همیشه با فحاشی نیست. گاهی با یه پوزخند معنی دار یا به اصطلاح تیکههای تمسخرآمیز هم هست که آدم هارو خیلی ناراحت میکنه. و یادگاهی غیر عمدی هست که باید خیلی مراقب باشیم.
بسیار عالی بیان کردید، خلق خدا که هست..