قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس آموزش وردپرس
رویابینی
تمرين حرکات ورزشی در رويابينی آگاهانه یا خواب روشن
اکتبر 2, 2017
تجربه معنوی
۱۰ علامت بيداری تواناهایی معنوی
اکتبر 10, 2017

اهمیت ریلکسیشن در رويابينی و پرواز روح

پرواز روح

اهمیت ریلکسیشن در رويابينی و پرواز روح

يکی از مهمترين و کليدی ترين مرحله رويابينی و پرواز روح که مورد بی توجهی و فراموشی قرار گرفته ميزان ريلکس شدن بدن قبل از تمرين هست.

به اشتباه چنين تصور می شه که ما هر چه قدر ريلکس تر باشيم زودتر خوابمون می بره ولی اين دقيقا بر عکس چيزی هست که فکر می کنيد. يعنی شما هر چه قدر که بيشتر عضلات خودتون رو وانهاده کنيد دير تر خوابتون می بره. تعجب می کنيد؟ پس اجازه بديد به دلايل پشت پردش نگاه کنيم.

ريلکس شدن امواج مغزی ما رو تا مدت زمان بيشتری در سطح آلفا نگه می داره ولی اگه با تنش عضلانی بخوايم وارد رويا شيم بعد چند ثانيه سريع به امواج دلتا که خواب عميق هست منتقل می شيم و آگاهی مون رو از دست می ديم. اين که ما می تونيم با تنش عضلانی بخوابيم دليل نمی شه که بدنمون آماده شرايط پرواز روح و رويابينی باشه و حتما بايد ريلکسيشن صورت گرفته باشه. در واقع می شه اين طور نتيجه گيری کرد که ميزان حفظ آگاهی و هوشياری ما موقع تمرين ورود مستقيم به رويا يا پرواز روح رابطه مستقيمی داره با وانهادگی عميق عضلات. اين حالت اجازه افت امواج مغزی به سطوح خيلی پايين که هوشياری مون از دست می ده رو نمی ده.

بنابراين حتما وقت و زمان زيادی برای مرحله وانهادگی بذاريد. روشتون برای اين کار می تونه روش های مورد استفاده در هيپنوتيزم يا يوگا نيدرا باشه.

اما دليل انتخاب اين حالت برای رويابينی و پرواز روح چی هست؟ امواج آلفا همون طور که می دونيد حالت قابل کنترلی از امواج مغز هست و هوشياری ما تو حدودی در اون حالت حفظ شده و می تونيم به راحتی اراده کنيم که به خواب نريم. هيچ مشکلی با امواج مغزی پايين تر مثل تتا و دلتا نيست و می تونيم از اونها هم برای پرواز روح استفاده کنيم ولی مشکل اين هست که اين حالت برای افراد عادی قابل دسترس نيست مگر در حالت خواب عميق که هوشياری از دست رفته. پس ما با راه کار وانهادگی بدن، ذهن رو به مرحله ای می بريم که هم بتونيم از پس خواب آلودگی بر بيايم و هم از اثرات و پتانسيل های ويژه اون برای ورود به رويا و … استفاده کنيم.

البته رويابينی در اون حالت رخ نمی ده و حتما بايد در امواج تتا قرار گرفته باشيم ولی شيفت يا تغيير آهسته از آلفا به تتا خيلی راحت تر از ورود مستقيم و ناگهانی از دلتا به تتا هست. حالت اولی تنها در صورت وانهادگی کامل عضلات انجام می شه ولی دومی در حالتی که اون کار رو انجام نداده باشيم رخ می ده به خاطر همين حالت دوم معمولا نتيجه ای نداره جز از دست دادن هوشياری و شکست در تمرين.

admin
admin
درباره ردای سیاه (ادمین): تمرین کننده و نشر دهنده علوم روحی و روانشناسی (بیشتر)
اشتراک
اطلاع از
5 Comments
قدیمی ترین
جدیدترین
Inline Feedbacks
View all comments
MoHaMaD
مهمان
MoHaMaD
4 سال قبل

با سلام
شخصا با فرمایشات شما در مورد وانهادگی بسیار عمیق به عنوان کلید طلایی برونفکنی موافقم.ولی مشکل اینجاس که ریلکسیشن بسیار عمیق نیازمند کشف روشی است که عملی شود.من خیلی درین زمیته جستجو و تفکر کردم و ریلکسیشن پیشرونده تدریجی،منقبض و منبسط کردن اندامهاوخیلیی روشها را امتحان کردم ولی برعکس آنچه که بنظر افراد در مورد ریلکس و وانهادگی وجود دارد که فکر میکنند کاری ندارد بسیار پیچیده است.مخصوصا عضلات فک صورت کتف و کول و شانه.خواهشمندم درین مورد مطالب کاربردی بگذارید.همچنین در مورد ترشحات ملاتوین و سروتونین که اینها هم باید در وظعیت مطلوب باشند آگاهی دهید ممنون

علی خانی (مشاور سایت)
ادمین
Reply to  MoHaMaD

با سلام. روش های مختلفی برای ریلکس شدن است مثل یوگا نیدرا و یا چرخش آگاهی در بدن از سر به پا یا برعکس. وقتی چند بار این مراحل را تا خلسه عمیق رفتید دیگر نیازی نیست هر بار همه این مراحل را پیش بروید بلکه توسط تلقینات پس هیپنوتیزمیمی توانید در عرض چند ثانیه وارد خلسه شوید. در مورد موضوعات آخر هم سعی می شود در سایت مطلب قرار داده شود. ممنون از پیشنهاد شما.

niaki
عضو
3 سال قبل
Reply to  MoHaMaD

سلام کاملا شما رو درک میکنم چون خودمم با این مشکل مواجه بودم و اینطور که میگن به این راحتیا ریلاکس عمیق بدست نمیاد کسایی هم که به راحتی واردش میشن از استعداد ذاتیشونه صرفا با ریلاکس پیشرونه به هدفمون نمیرسیم فقط میتونه تا حدی ریلاکس کنه اما نه از نوع عمیق. چیزی که من با تمرینات بسیار متوجه شدم ریلاکس کردن بخشهای مختلف بدن از یه حدی به بعد بدن دچار تنش میشه. روشی که من بمرور بهش رسیدم اینه که اول ۲۱ بار تنفس ساده دم و بازدم عمیق انجام میدم این خودش تا حدی تنش زداست و… بیشتر »

اریا
مهمان
اریا
3 سال قبل

سلام و خسته نباشید واقعا تشکر مینم بخاطر اگاهی که به مردم میدید سوالی که من داشتم اینکه که من اول برای شروع تمریناتم شب ساعت ۵ شب بیدار میشم بعد از اون به صوت ۱۵ دقیقه مدیتیشنو انجام میدم بعد از این مراحل مرحله دوم تمرینات گردش اگاهی برای تک تک عضلات با استفاده از تصور انرژی ابی رنگ با تصور قلم مویی یا اسفج برای انرژی استفاده میکنم با این روش میتونم وارد فلج خواب بشم ولی سوالم اینکه من مدت خیلی زیادیو برای خوابیدن طی میکنم تا به فلج برسم به نظرتون چکار کنم که بتونم زودتر… بیشتر »

علی خانی (مشاور سایت)
ادمین
Reply to  اریا

با سلام.
کمتر کردن زمان رسیدن به فلج عضلات بستگی به میزان تمرکز فکر و وانهادگی شما دارد و هر چه قدر بیشتر تمرین کنید این مدت زمان کمتر می شود.
موفق باشید

رفتن به نوار ابزار