قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس آموزش وردپرس
فواید تمرکز فکر
فواید تمرکز فکر
تیر ۸, ۱۳۹۷
تناسخ
دلایل رد تناسخ در ارتباط با هیپنوتیزم و رد امکان یادآوری زندگی قبلی در هیپنوتیزم
تیر ۸, ۱۳۹۷

آیا گیاهان احساس دارند؟ نیروهای روانی گیاهان

آیا گیاهان احساس دارند؟ نیروهای روانی گیاهان

آیا گیاهان احساس دارند؟ نیروهای روانی گیاهان

آیا گیاهان احساس دارند؟ نیروهای روانی گیاهان

تصور می شود گیاهان به دلیل نداشتن مغز و شبکه عصبی، قادر به درک احساسات نباشند و نسبت دادن هیجان و احساس به گیاهان کمی عجیب به نظر می رسد. ولی آزمایشهای دانشمندان مختلف گیاه شناس و فیزیولوژیست و حتی باغبانان نشان داده است که گیاهان نیز مانند جانوران دارای احساسات هستند و درجه حساسیت آنها بین جانواران عالی و پست قرار دارد.

از هزاران سال پیش گیاهان را به عنوان موجوداتی مقدس و دارای شعور و واکنش احساسی می دانسته اند. حتما متوجه شده اید گیاهانی که در محیط های غم زده و یا شاد و پر از عشق قرار داده می شوند میزان رشد متفاوتی را نشان می دهند؟ به طوری که برخی تشویق می کنند که با گیاهان صحبت کنید و برای آنها موسیقی های ملایمی پخش کنید تا بهتر رشد کنند.

در زیر به نمونه آزمایشاتی اشاره می شود که در آنها ثابت می شود که گیاهان احساس دارند و حتی می توانند پیامهای ذهنی افراد را به صورت تله پاتی نیز دریافت کنند.

از معروف ترین اشخاصی که بر روی واکنش احساسی گیاهان کار کرد آقای باکستر بود. معروفیت او مدیون کار او با دستگاه های دروغ سنج بود. این بار دستگاه ها را برای ثبت ترسیمات بر روی پلی گراف به گیاهان وصل کرد و محرکهایی را در محیط ایجاد کرد تا ببیند آیا گیاهان به آن واکنش می دهند یا خیر.

برای مثال یک بار اندیشه کرد که بخشی از گیاه را بسوزاند. با ظهور این اندیشه در ذهنش، گیاه فورا واکنش داده و تغییرات زیادی در ترسیمات ایجاد شد و نشان می داد که گیاه دچار هیجان و اضطراب ناشی از نیت سوزانده شدن توسط باکستر شده است. در واقع نوعی تله پاتی بین او و گیاه صورت گرفته بود.

همچنین بخوانید:   ارتباط بهتر با راهنمایان درونی

یک روز او طبق عادت مشغول شکاندن تخم مرغ برای غذا دادن به سگش شد. دستگاه متصله به یکی از گیاهان فورا واکنش نشان داد و انگار دیوانه شده است. این حالت چندین روز تکرار شد تا اینکه باکستر پس از بررسی تخم مرغ ها متوجه شد که آنها کمی نبض دارند و جنین واقعی جوجه در آنها تشکیل شده است. به همین دلیل گیاه نسبت به مرگ موجودی که تصور می کرده زنده است واکنش نشان داده است و مرگ ان را نوعی تهدید برای خود می داند.

 

نیروهای روانی گیاهان

 

همچنین تصور می شود که گیاهان دارای حافظه می باشند. در یک آزمایش، تعدادی دانشجو در یک اتاق گرد هم آمدند. هر کدام به نوبت وارد اتاقی می شدند که دو گلدان در آن بود. یکی از آنها قرار بود بدون آنکه بقیه متوجه شوند، یکی از گیاهان را نابود کند. گیاه دیگر شاهد این قتل بود. وقتی گیاه را به داخل محوطه آزمایشگاه آوردند تا قاتل را شناسایی کند، دستگاه واکنشی را به افراد بی گناه ثبت نمی کرد ولی وقتی قاتل جلوی گلدان رفت فورا گیاه متشنج شد و نشان داد که انگار وحشی و مضطرب شده است.

آزمایش دیگر در مورد بررسی ارتباط بین حالات روانی افراد در هیپنوتیزم و واکنش گیاهان نسبت به آن افراد می باشد. یکی از هیپنوتیزورها شخصی به نام تانیا را هیپنوتیزم کرد. دستگاه ها به گیاهی که نزدیک تانیا بود وصل شدند تا میزان واکنش آنها ثبت شود. وقتی تانیا آرام بود گیاه هم واکنشی نداشت. وقتی به تانیا تلقین شد که هوا سرد شده و دارد می لرزد، گیاه هم واکنش داد و ترسیماتی ایجاد شد. وقتی به او گفته شد که فردی خطرناک در کنارش است گیاه هم مانند تانیا علائم اضطراب را نشان داد و مجددا ترسیماتی پیش بینی نشده ایجاد شد. از تانیا خواسته شد به عددی بین یک تا ده فکر کند ولی خود عدد را نگوید. وقتی هیپنوتیزم کننده تک تک اعداد را گفت، تانیا به دروغ همه اعداد را رد کرد ولی گیاه سر عدد پنج واکنش نشان داده بود. این عدد همان عددی بود که تانیا انتخاب کرده بود و هر چند به دروغ آن را نفی کرده بود ولی گیاه توانسته بود فکر او را بخواند.

همچنین بخوانید:   اثرات مخرب غیبت کردن بر ذهن و چاکراها

احساسات گیاهان تا حد زیادی شبیه جانوران است. برای مثال آنها دوست دارند به صورت گروهی زندگی کنند و در شرایطی که در کنار بقیه گیاهان باشند بهتر رشد می کنند.

مراسمات مذهبی و دعاها می توانند کاری کنند که رشد گیاه بیشتر شده و حتی سریع تر میوه دهد. برای مثال گروهی در اسکاتلند با صحبت کردن با ارواح گیاهان می توانند گیاهانی را که هیچ گاه سابقه نداشته است در آن آب و هوا رشد کنند را برویانند.

با این حساب اگر گیاهان دارای احساسات و عواطف هستند بنابراین جایز است که به آن آسیب برسانیم و یا حتی از روی چمنها راه رفته و موجب مرگ آنها شویم؟ بسیاری از گیاه خواران ادعا می کنند که کشتن حیوانات و خوردن آنها گناه است چون درد می کشند ولی آیا با این تفاسیر، حق دارند که گیاهان را هم بخورند؟ زیرا آنها هم دچار تنش می شوند و درک می کنند که قرار است بمیرند. بنابراین شاید گفتن این حرف که هر چیزی که دارای احساس و قوه درک درد است را نباید بخوریم چندان درست نباشد چون در این صورت دیگر انسان نمی تواند چیزی بخورد چون همه چیز دارای شعور و احساسات و درک می باشد و خوردن آنها باعث زجرشان میشود.

مقالات مرتبط

همچنین بخوانید:   انواع لایت ورکر ها
admin
admin
درباره ردای سیاه (ادمین): تمرین کننده و نشر دهنده علوم روحی و روانشناسی (بیشتر)
اشتراک
اطلاع از
guest

3 دیدگاه ها
قدیمی ترین
جدیدترین
Inline Feedbacks
View all comments
حامد
مهمان
حامد
5 سال قبل

من یک گیاهخوار هستم و مرگ گیاهان توصیه نمیشه ، معمولا از میوه ی گیاهان استفاده میشه که این آسیبی به گیاه نمیزنه و حتی اگر میوه خورده نشه خود به خود می پوسه و از بین میره . علت نخوردن گوشت به خاطر روح حیوانی و به صورت مردار بودنه ، چه بسا که سیستم گوارش انسان ها شباهت بیشتری به معده ی گیاهخواران داره تا گوشت خواران .
در گیاهانی هم که به صورت ریشه ای هستند گیاهی که مصرف میشه بجاش مثل همون گیاه باید کاشت بشه که انرژی وتراکم گیاهی رو از بین نبریم.

علیرضا
مهمان
علیرضا
5 سال قبل
Reply to  حامد

به جای گوسفندی که کشته میشه هم یه جا برا پرورش گوسفند درست میکنن تا کم نشن… هم گیاه شعور داره هم حیوان…

Parsa
مهمان
Parsa
4 سال قبل
Reply to  حامد

جهت اطلاع اون میوه ای که میپوسه مواد غذایی دانه یا بچه گیاه هست واسه خوردن ما نیست در ضمن درختای تو جنگل حداقل۲۰۰سال عمر دارن تو چجوری میتونی با یه شاخه ۱ساله جایگزینش کنی؟

رفتن به نوار ابزار